Het bedrijf

 

A.L. Asbestinventarisering Lieren heeft zich als eerste mogen inschrijven als asbest inventarisatiebedrijf in de regio Apeldoorn e.o. bij de Kamer van Koophandel. Hier zijn we natuurlijk zeer trots op!!

 

Op 22 december 2010 is het SCA Procescertificaat Asbestinventarisatie toegekend onder nummer AO-072/1 met SCA-code: 02-D020038.1.

 

Op 22 december 2013 is, na her-certificering, het nieuwe SCA Procescertificaat Asbestinventarisatie toegekend met nummer AO-072/4. 

 

Per juli 2014 heeft Eerland Certification B.V. de certificatie voor de SC-540 overgenomen van SGS-Intron onder SCA code 07-D070117.01.

 

Op 22 december 2016 hebben wij het nieuwe SCA Procescerificaat Asbestinventarisatie, zoals opgenomen in bijlage XIIIa behorend bij artikel 4.27 van de Arbeidsomstandighedenregeling en conform het certificatieregelement mogen ontvangen met nummer 07-D070117.

 

Per juni 2017 heeft er een naamswijziging plaatsgevonden van onze certificerende instelling. Eerland Certification B.V. heet nu Normec Certification B.V. 

 

Sinds 1 maart 2017 werken wij volgens de Arbeidsomstandighedenregeling bijlage XIIIa. 

 

Vanaf 1 april 2019 werken wij conform het Certificatieschema voor de Procescertificaten Asbestinventarisatie en Asbestverwijdering als bedoeld in de artikelen 4.27 en 4.28 van de Arbeidsomstandighedenregeling.

 

 

Wat doet A.L. Asbestinventarisering Lieren:

 • Verzorgen van asbestinventarisaties van woningen, panden, objecten, etc.
 • Rapportages opstellen (conform het Certificatieschema voor de Procescertificaten Asbestinventarisatie en Asbestverwijdering als bedoeld in de artikelen 4.27 en 4.28 van de Arbeidsomstandighedenregeling) geschikt voor het doen van een sloopmelding en eventueel voor het aanvragen van een omgevingsvergunning (voormalige sloopvergunning)
 • Verzorgen aanvraag vergunningen
 • Voor alle vragen over asbest kunt u bij ons terecht

 

Hoe werkt A.L. Asbestinventarisering Lieren:

 • Snel en flexibel
 • Professioneel advies op maat
 • Correct,  een visitekaartje voor zowel particulieren als voor het bedrijfsleven

 

Een offerte aanvragen is heel eenvoudig. Dit kan telefonisch, via e-mail of via de knop "offerte". U krijgt per omgaande een bericht retour. Het uitvoeren van de inventarisatie kan binnen afzienbare tijd worden geregeld en het asbest inventarisatierapport wordt doorgaans binnen één week naar u toegezonden.

 

Ons motto is:
Snel en correct voor een acceptabele prijs

 

Wilt u meer of uitgebreide informatie over asbest dan kunt u ons hierover benaderen.
Natuurlijk zijn ook op internet diverse sites te vinden over asbest.


 • Wat is asbest?
 • Hoe gaan we met asbest om?
 • Wat zijn de risico’s?
 • Direct verwijderen van asbesthoudend materiaal noodzakelijk?

 

Het advies van A.L. luidt:


LAAT ASBEST ALTIJD VERWIJDEREN DOOR EEN DESKUNDIG GECERTIFICEERD ASBEST SANERINGSBEDRIJF

(conform het Certificatieschema voor de Procescertificaten Asbestinventarisatie en Asbestverwijdering als bedoeld in de artikelen 4.27 en 4.28 van de Arbeidsomstandighedenregeling)