Advies en projectbegeleiding

Advies en projectbegeleiding

Advies en projectbegeleiding​

Tijdens het gehele asbestinventarisatieproces (inventariseren, analyseren, (uiteindelijk het saneren van asbest), de eindcontrole en vrijgave) komt veel kijken. A.L. Asbestinventarisering Lieren kan u tijdens dit gehele traject adviseren en begeleiden, wij helpen u graag!

Door vooraf het juiste stappenplan toe te passen en door helder en transparant te communiceren kunnen wij het project in de juiste banen begeleiden. Wij zijn de spin in het web en kunnen alle betrokken partijen bij elkaar brengen, uiteraard houden wij u op de hoogte van de situatie.

Advies en projectbegeleiding?
Kies voor A.L.!

Gecertificeerd conform het Certificatieschema en Asbestverwijdering als bedoeld in artikel 4.26 van de Arbeidsomstandighedenregeling.

Meer advies en begeleiding

Meer advies en begeleiding

Het is niet altijd noodzakelijk om het aanwezige asbest te verwijderen als er geen sloop- of verbouwplannen zijn. Het is in dergelijke situaties wel raadzaam een asbestbeheersplan op te laten stellen. A.L. Asbestinventarisering Lieren regelt het voor u!

Bij het vermoeden dat asbest op een risicovolle manier is toegepast, is een risicobeoordeling nodig. A.L. Asbestinventarisering Lieren kan een risicobeoordeling conform NEN 2991 voor u uitvoeren. De uitkomst bepaalt of verwijdering noodzakelijk is.