A.L. Asbestinventarisering Lieren

A.L. Asbestinventarisering Lieren

A.L. Asbestinventarisering Lieren heeft zich destijds als eerste mogen inschrijven als asbestinventarisatiebedrijf in de regio Apeldoorn e.o. bij de Kamer van Koophandel. Hier zijn we natuurlijk zeer trots op!

Gestart als klein asbestinventarisatiebureau is A.L. Asbestinventarisering Lieren in 10 jaar tijd gegroeid tot een gerenommeerde speler in de asbestbranche. Wij zijn trots op wat wij bereikt en opgebouwd hebben, inmiddels hebben wij al 10 jaar ervaring in de asbestbranche. Wij kennen onze klanten en opdrachtgevers en wij doen ons uiterste best om onze relaties te ontzorgen; wij hebben korte lijnen, wij zijn transparant en komen onze afspraken na.

A.L. Asbestinventarisering Lieren is een jong en dynamisch bedrijf met een betrokken groep gemotiveerde enthousiaste collega’s. Onze naam zegt het al: wij zijn een asbestinventarisatiebureau en wij voeren o.a. asbestinventarisaties uit door het gehele land, geen project is ons te groot of te klein. Tevens bieden wij passende projectbegeleiding en geven deskundig advies op maat. Ook voeren wij risicobeoordelingen, validatiemetingen, vrijgaves en Chroom-6 inventarisaties uit. Wij beschikken over een groot en divers portfolio en een breed scala aan opdrachtgevers.

Laat bouwwerken voorafgaand aan bouw, sloop- en/of renovatieplannen of -werkzaamheden voldoende toereikend inventariseren om vooraf voldoende inzicht te krijgen en achteraf onvoorziene kosten te voorkomen.

A.L. Asbestinventarisering Lieren voert asbestinventarisaties uit door het gehele land, wij verzorgen de bijbehorende rapportages (conform het Certificatieschema voor de Procescertificaten Asbestinventarisatie en Asbestverwijdering zoals genoemd in artikel 4.26 van de Arbeidsomstandighedenregeling) geschikt voor het doen van een sloopmelding en eventueel voor het aanvragen van een omgevingsvergunning (voormalige sloopvergunning).

Tevens bieden wij projectbegeleiding en geven wij deskundig advies op maat. Ook voeren wij risicobeoordelingen, validatiemetingen, vrijgaves en Chroom-6 inventarisaties uit. U kunt bij ons ook terecht voor (bouwkundige) voorbereidingen en herstelwerkzaamheden ten behoeve van sloop- en/of asbestsaneringswerkzaamheden. Wij beschikken over eigen bouwkundige vaklieden en een eigen timmerwerkplaats.

Onze diensten omvatten een ‘full service concept’, wij leveren vakwerk en wij bieden hoogwaardige kwaliteit. Door de geboden expertise is A.L. Asbestinventarisering Lieren al jaren een gewaardeerde partner in de asbestbranche. Met de juiste vakkennis van ons gedreven team kunnen wij onze klanten optimaal ondersteunen en voorzien van deskundig advies. Bij ons staat eerlijkheid en oprechtheid centraal! Wij zijn snel, flexibel & correct en een visitekaartje voor zowel particulieren als voor het bedrijfsleven.

Snel, correct en doeltreffend!

Waarom A.L. Asbestinventarisering Lieren?

Gecertificeerd conform het Certificatieschema en Asbestverwijdering als bedoeld in artikel 4.26 van de Arbeidsomstandighedenregeling.